Kriebelt het bij jou ook alweer? Wil je ook op je board naar buiten, of wil je graag leren suppen? Ik kon het gisteren niet laten en heb mijn board afgestoft na een veel te lange winter. Door drukte met verbouwing en wat blessures heb ik de winter nauwelijks door kunnen suppen. De wind was niet al te sterk, de beentjes moesten nog even wennen. Ik stond toch net even wat wiebeliger, maar de grijns op mijn gezicht was er niet minder om.

Denk er om het water is zeker niet meer dan 12 graden Celsius, dus als je er in valt en je hebt geen goede beschermende kleding aan als een neopreen pak of een SUPskin, dat je binnen een paar minuten onderkoeld en verkrampt raakt. Kijk op mijn pagina met tips en kleding adviezen om te checken of het verstandig is om je op het water te begeven. SUP bij voorkeur samen of ga niet al te ver van huis, zo in het voorjaar. Vanaf mei warmt de watertemperatuur weer goed op en is het een stuk veiliger voor de minder geoefende supper 😉

#fanaticsup #aquainc