50DCF90C-D62D-42E1-B16D-C31A7E09A286

Een wat langer filmpje gemaakt door Chinese filmmaker, vind je hier. Met op 10:12min nog een glimp van mij;-)

En hoe was het? Een veel gestelde vraag aan mij de afgelopen week. Heb je echt 46km gepeddeld? Zeker weten, we hebben alles gehad onderweg, zware regen, wind tegen, onweer, wind mee en af en toe een zon. En niet te vergeten, het was best koud.
Op 3 september peddelde ik een dag mee met de SUP11City tour, van Sloten naar Workum. Wat was het mooi en wat was het een rot eind 😉 Ik had min of meer getraind, geen hele grote afstanden, maar ik wist na de 11merenrace in juli, dat het zou moeten lukken. En ik deed nog maar één dag mee, dat was een eitje vergeleken bij de mannen en vrouwen die in 5 dagen 220km wegpeddelen en de hele 11stedentocht doen. En dat met deze weersomstandigeheden. Enfin, het was dus een flinke tocht met mooie en bijzondere momenten. Ik heb mijzelf weldegelijk afgevraagd wat ik in hemelsnaam op een SUPboard van 4 meter in de dikke golven, tegenwind, helse regen en onweer op de Fluessen deed? Maar dan keek ik om mij heen en zag ook die andere peddelaars worstelen en moest ik lachen…. Je doet het gewoon en alleen dat feit is al een dikke ‘smile’ waard. Omdat je het kan en omdat het dan een kick geeft dat je nog net wel vooruit komt. En omdat je blij wordt van enthousiaste gezichten langs de route die je aanmoedigen en aan het einde bij de finish, je samen met SUP-friends (red: Pascalle) kunt zeggen: ‘We did it!’ En volgend jaar? Dat zien we dan wel weer.

Een wat langer filmpje gemaakt door Chinese filmmaker, vind je hier. Met op 10:12min nog een glimp van mij;-)