0642521292 info@supday.nl IJLST

De SUP sport groeit

De SUP sport (Stand Up Paddle) is momenteel een van de snelst groeiende watersporten in Nederland. Waar je een paar jaar geleden nog een beetje gek werd aangekeken dat je op een uit de kluiten gewassen surfboard met een te lange peddel aan het peddelen was, krijg je nu vooral jaloerse blikken op het water. Zowel jong als oud kan leren SUPpen, het is vooral een leuke niet aan leeftijd gebonden workout.

Wil je een gedegen en praktisch instructie met maximaal 2 deelnemers? Boek een les  of les-reeks bij mij. SUPpen is vooral veel techniek (naast balans) en dat vraagt om een duidelijke uitleg en intensieve begeleiding en dan ben je bij SUPDAY aan het juiste adres.

SUP boek

Iets meer lezen over de SUP sport in Nederland? Lees dan het boek van Morene Dekker, zij startte de eerste SUP school in Nederland (M&M SUP, Amsterdam) en heeft een zeer functioneel en leuk boek geschreven : SUP in Nederland.

 

Uiteraard bestaan er ook nog een aantal interessante boeken over de peddel techniek in het Engels. Een bestseller is bijvoorbeeld:  Steve West’s, Stand Up Paddle Guide .

En voor wie er niet genoeg van kan krijgen? Zoek even Youtube onder Stand Up Paddle en je vindt de wereld aan de leuke en handige filmpjes.

 

 

This website is using the http://www.seowizard.org/ wordpress plugin.