Follow me

SUPDATE

SUPDATE

SEIZOEN 2017 – weer van start!

Buiten in Balans

Ervaren hoe het is om dicht op het water en midden in de waterrijke omgeving van Zuidwest Friesland te peddelen op een SUP board? Ik neem je graag mee en daag je uit om iets nieuws te proberen. Je maakt kennis met de sport, ervaart de elementen maar bovenal leer je veel over balans en natuurlijk over jezelf.

– duur: minimaal 1,5 uur  – maximaal een dagdeel –

Ben je al ervaren, heb je zelf een board? Wil je gewoon een keer lekker een rondje peddelen en wat tips over de techniek? Dat kan natuurlijk ook, een afspraak is zo gemaakt.

SUP Strippenkaart

– SUP strippenkaart – 5 of 10 keer gebruik van  inflatable 12,6 ft AquaINc of een 12,6 allround race MISTRAL M1 –

Wil je niet zelf een board aanschaffen maar wel af en toe lekker kunnen suppen in de omgeving van IJlst? Heb je aantoonbare ervaring op een SUPboard en ben je bekend met de veiligeheidsvoorschriften voor SUPpen? Dan kan je bij mij een 5 of 10-rittenkaart nemen. Op afspraak kan je dan 5 of 10 x 1,5 uur een board mee het water opnemen. Wel de lusten, niet de lasten, klinkt aantrekkelijk toch? Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Kennismaking

Wil je een keer mee voor een kennismakingstoer, alleen of met z’n tweeën? Vraag dan een datum aan om mee te gaan. Overdag of anders s’avonds tussen 19.00-20.30u. Wil je een groep aanmelden (max.10pers) dan kan ik een instructeur (gediplomeerde SUPschool) en materiaal voor je regelen.

Kosten 1,5 uur instructie en materiaal max. €20,- per persoon (bij 1 of max. 2 personen)

Kalender:


Kies een begin- en einddatum:
Price:
Vul de beveiligingscode in:
security code
Vraag aan!

 

who's Saskia?
Hi there,
I’m a #fanatic StandUpPaddle boarder from Holland. Not professional, just addicted and willing to share the stoke. I blog in Dutch and English.
SUP en meer!
Noem mij een fan of misschien wel een verslaafde aan Stand Up Paddle (SUP). De rust, de snelheid de workout en de natuur, voor mij elementen die de sport interessant maken. Ik SUP alleen en samen en voornamelijk op binnenwater (Friesland), blijf een amateur die af en toe ook een wedstrijd meepikt. Overal waar ik peddel krijg ik vragen over de sport, het materiaal en de workout. Tijd om er eens een blog over te schrijven en mijn ervaringen na ruim 3 jaar peddelen te delen. Je leest hier over tips, trucs, innovaties en achtergronden. Reacties zijn welkom - Join! (ik schrijf in NL en ENG)
Facebook SUPPEN.nl

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Insta SUPDAY
This website is using the http://www.seowizard.org/ wordpress plugin.