AANBOD zomer 2019

Kennismaking SUP

Ervaren hoe het is om dicht op het water en midden in de waterrijke omgeving van Zuidwest Friesland te peddelen op een SUP board? Ik neem je graag mee en daag je uit om iets nieuws te proberen. Je maakt kennis met de sport, ervaart de elementen maar bovenal leer je veel over balans en natuurlijk over jezelf.

- duur: minimaal 1,5 uur  - maximaal een dagdeel -

strippenkaart

Ben je al ervaren, heb je zelf een board? Wil je gewoon een keer lekker een rondje peddelen en wat tips over de techniek? Dat kan natuurlijk ook, een afspraak is zo gemaakt.

SUP Strippenkaart

- SUP strippenkaart - 5 of 10 keer gebruik van  inflatable 12,6 ft AquaINc of een 12,6 allround race MISTRAL M1 -

Wil je niet zelf een board aanschaffen maar wel af en toe lekker kunnen suppen in de omgeving van IJlst? Heb je aantoonbare ervaring op een SUPboard en ben je bekend met de veiligheidsvoorschriften voor SUPpen? Dan kan je bij mij een 5 of 10-rittenkaart nemen. Op afspraak kan je dan 5 of 10 x 1,5 uur een board mee het water opnemen. Wel de lusten, niet de lasten, klinkt aantrekkelijk toch? Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

 

vraag naar de voorwaarden

Multi-purpose

Wil je een keer mee voor een kennismakingstoer, alleen of met z'n tweeën? Vraag dan een datum aan om mee te gaan. Overdag of anders s'avonds tussen 19.00-20.30u. 

 

Kosten 1,5 uur instructie en materiaal

van af  €20,- per persoon (max. 2 personen)

This website is using the http://www.seowizard.org/ wordpress plugin.