Follow me

SUP training

SUP training

Een eerste kennismaking met de SUP sport is vaak via een proefles van een SUP school of verhuurbedrijf. De SUP sport is inmiddels zo gegroeid dat er gelukkig ook steeds meer gediplomeerde SUP instructeurs zijn in Nederland. Of het je nu moeilijk of makkelijk lijkt om op een SUP board te staan, een goed begin is het halve werk. Mijn advies: zoek een gerenommeerde SUPschool of trainer die je veel leert over techniek en balans. Want neem van mij op een board staan is één, maar de juiste peddel techniek is nog belangrijker.

Zelf ben ik trainer Functional Paddling LEVEL 1 en heb ik een certificaat behaald voor SUP Water Rescue van de ASI in combinatie met een EHBO diploma. Reden waarom ik deze cursussen heb gevolgd is puur om mijn techniek te verbeteren en voor veiligheid.

Certified LOGO LV1ASI_logo

Hieronder vind je een lijstje met namen van SUP scholen of trainers die ik ken.

SUP scholen

Friesland

  • GoSUP Sneek – Gerda Donkerbroek
  • SUPskool Leeuwarden – Tineke Merkus
  • SUPaway GROU – Aukje Postma

Noord Holland

  • M&M SUP – Amsterdam – Morene Dekker
  • SUP Spirit – Enkhuizen – Rianne Bakker
  • Free Movements – Haarlem – Ricardo Haversmidt

Zuid Holland – Midden Nederland

  • Jaba SUP – Gouda – Janneke Smits
  • Sol Sup Club – Scheveningen – Eva Wiewel

 

who's Saskia?
Hi there,
I’m a #fanatic StandUpPaddle boarder from Holland. Not professional, just addicted and willing to share the stoke. I blog in Dutch and English.
SUP en meer!
Noem mij een fan of misschien wel een verslaafde aan Stand Up Paddle (SUP). De rust, de snelheid de workout en de natuur, voor mij elementen die de sport interessant maken. Ik SUP alleen en samen en voornamelijk op binnenwater (Friesland), blijf een amateur die af en toe ook een wedstrijd meepikt. Overal waar ik peddel krijg ik vragen over de sport, het materiaal en de workout. Tijd om er eens een blog over te schrijven en mijn ervaringen na ruim 3 jaar peddelen te delen. Je leest hier over tips, trucs, innovaties en achtergronden. Reacties zijn welkom - Join! (ik schrijf in NL en ENG)
Facebook SUPPEN.nl

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Insta SUPDAY
This website is using the http://www.seowizard.org/ wordpress plugin.